Betala

Bokningsbekräftelse
Inom någon dag efter förfrågan på vår hemsida erhåller ni en bokningsbekräftelse/ ett svar. Frågor avseende en viss lägenhet / ett visst boende vid viss tid besvaras alltid med en preliminär bokningsbekräftelse som ni sedan avbokar om ni inte vill ha bokningen. Det är enda sättet för oss att tala om att något finns ledigt. Det är ledigt vid förfrågan och tills ni meddelar att ni vill ha bokningen. Bokningsförslag ska bekräftas inom ett dygn eller enligt överenskommelse per telefon.

Kontrollera alltid att bokningsbekräftelsen stämmer med det ni bokat.

Hör av er genast om något blivit fel eller om ni inte fått bokningsbekräftelsen inom utsatt tid.

Betalning

 • OBS! Betalning skall ske till  bankgiro 5552-4490 om Ni betalar inom Sverige
 • Betalning från annat land sker  från utländsk bank till bank i Sverige:

SWEDBANK:
S-10534 STOCKHOLM

SWIFT ADDRESS
SWEDSESS IBAN
SE1980000816959947343704

Solweig Bejerstrand
Södra Bruket 2308
S-386 63 Degerhamn
SWEDEN

Account address
8169-5   994734370-4

Betalning vanligtvis senast fyra veckor före ankomstdatum alternativt omedelbart vid senare beställning.
Du som bokar via vår on-line-bokning kan följa anvisningarna och betala där om ni vill, f ö gäller ovanstående anvisningar.

Ange på din inbetalning det fullständiga bokningsnamn / nummer som finns angivet överst på bokningsbekräftelsen eller fakturanumret om du fått en faktura.

Bokningen är preliminär tills en månad före ankomst och är då därefter bindande om vi inte fått besked att ni inte önskar bokningen. Bokningen är av- och om möjligt ombokningsbar till en månad före ankomst.

Betalning görs vid incheckning för sena bokningar alternativt görs betalning mellan kl 7 och 9 på morgonen.


 • Avbeställningsskydd
  Du kan betala ett avbeställningsskydd som kostar 10% på boendekostnaden, min 150 kr.  Avbeställningsskyddet gäller så att du i vissa fall kan avboka fram till och med dagen före avtalad ankomst  Avbeställningsskyddet är frivilligt och återbetalas ej. Avbeställningsskyddet gäller vid egen eller närståendes sjukdom, dödsfall, olycksfall eller annan allvarlig händelse utanför din kontroll som drabbat dig själv eller din sambo/make/maka, familj eller medresenär. Avbeställningsskyddet minst 150:- utgår alltid. Vi återbetalar därefter 90% av hyresbeloppet vid uppvisat läkarintyg eller intyg från myndighet. Intyg om inträffad händelse skall sändas till oss inom en vecka från avbokningsdagen
 • Avbeställningsskydd vid kortbetalning har en del banker om ni betalat er vistelse med kort. Då bör ni utnyttja den möjligheten. 

 • Ankomst
  När ni anländer till Södra Bruket  är den bokade lägenheten / rummet upplåst. Nyckel till lägenheten finns på köksbordet eller i dörren på lägenheten  / rummet. Om ytterdörren har kodlås ska koden finnas angiven i din bokningsbekräftelse. Ring annars till SödraBruket senast klockan 15.00 för kod. Ankomsttid till lägenheten är tidigast klockan 15.00 om inte annat har överenskommits med vår personal. Meddela också om ni blir sena vid ankomst. Om något är trasigt eller dåligt i lägenheten ska detta påtalas vid ankomst. Inga klagomål avseende lägenheten mottages vid avresa. Vi vill ha möjlighet att åtgärda felaktigheter när ni kommer eller så snart de upptäckts.

 • Avresa
  Lägenheten skall lämnas senast klockan 12 på avresedagen om inte annat har överenskommits med vår personal. Om ni beställt slutstädning måste vi be er lämna lägenheten tillgänglig för vår städpersonal senast klockan 11. Nyckeln lämnas alltid på bordet eller i dörren såsom vid ankomst.

 • Slutbesiktning
  Vi slutbesiktigar lägenheten / rummet när ni avrest och innan nästkommande gäst anländer. Meddela om det är något som inte stämmer i lägenheten avseende inredning, köksutrustning mm. Detta kan skrivas på registerkortet. Är det något ni vill ha åtgärdat meddelar ni detta så fort ni upptäcker att något är fel eller saknas.
  Dålig städning och / eller kringflyttade möbler och isärskruvade och nerplockade våningssängar kommer att debiteras i efterhand.
Fjäril på SödraBruket

SÖDRA BRUKET

Besöksadress:
Alunbruksg 1-8

Postadress:
Södra Bruket 2308

386 63  DEGERHAMN

Email:
sodrabruket@gmail.com

Tele /SMS / txt:  004676 5555 255


Lägenheter kan bokas södra Öland.
Fågelskådare och andra naturintresserade personer
väljer att bo hos oss när de besöker södra Öland.
Södra Bruket är beläget en kilometer söder om Södra
Möckleby på Öland. Kontakta oss email eller telefon.

Facebook
 Book online
SÖDRA BRUKET

SÖDRA BRUKET

Besöksadress:
Alunbruksg 1-8

Postadress:
Södra Bruket 2308

386 63  DEGERHAMN

Email:
sodrabruket@gmail.com

Tele /SMS / txt:  004676 5555 255


Lägenheter kan bokas södra Öland.
Fågelskådare och andra naturintresserade personer
väljer att bo hos oss när de besöker södra Öland.
Södra Bruket är beläget en kilometer söder om Södra
Möckleby på Öland. Kontakta oss email eller telefon.

Facebook
 Book online
Utskrivet: 08 April 2020
Form och produktion: Internetavdelningen | Cookies